Piroman

Mladić cigaretom namjerno potpalio šest požara u 15 dana

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Mladić cigaretom namjerno potpalio šest požara u 15 dana
17.09.2011.
u 10:42
U samo 15 dana podmetnuo je svih šest požara. Izgorjelo je ukupno 25 hektara borove i bjelogorične šume te makije
Pogledaj originalni članak

Dvadesetpetogodišnji J. Š.  osumnjičen je da je namjerno, upaljenom cigaretom izazvao čak šest požara na vrgoračkom području u samo 15 dana, točnije od 31. kolovoza do 14. rujna. Opožareno je 24 hektara borove i bjelogorične šume te makije. Materijalna šteta tek se treba utvrditi. Kriminalističkim istraživanjem osumnjičen je 25-godišnjak iz mjesta Stilja protiv kojega će biti podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Inače, otprije je poznat policiji, ali ne zbog paleža. U sukob sa zakonom dolazio je zbog prometnih prekršaja, ilegalnim prelaskom državne granice i narušavanja javnog reda i mira.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Jana
Jana
11:23 17.09.2011.

Mato Bosna tko namjerno želi paliti ima cigaretu ali i upaljač. Cigareta se ne pali sama od sebe. To nije opušak koji je slučajno pao ili je odbačen . Piroman je maher za potpaljivanje!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
19:51 17.09.2011.

Član je HDZ-a ?

OB
-obrisani-
14:46 17.09.2011.

Jos jedan neoboriv dokaz pored milon predhodnih da nema vecih debila od hrvata, ono sto htvatica moze da izrodi to nijedna zena ne moze da zamisli !