Turisti iz Slovačke

Mladi Slovaci divljali gliserom na Hvaru, pa istukli iznajmljivača i napali policajce

Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Mladi Slovaci divljali gliserom na Hvaru, pa istukli iznajmljivača i napali policajce
05.06.2023.
u 16:12
U subotu nešto prije 16 sati u Starom gradu na Hvaru došlo je do incidenta s mladim slovačkim turistima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su iznajmili brod kod muškarca (56) glisirali su nedaleko od obale. Iznajmljivač ih je nakon toga pozvao da uplove i vrate brod. No oni su se počeli raspravljati oko novca za najam, te je 34-godišnji Slovak udario iznajmljivača. Nakon toga je iznajmljivač počeo bježati, a za njim je krenulo još dvoje Slovaka.

Turisti su na kraju napali i iznajmljivača broda, te još dvoje ljudi. Na teren je izašla policija, a mladim Slovacima to nije bilo dovoljno pa su odbili suradnju. Unatoč naređenju policajaca da prestanu s remećenjem javnog reda i mira 29-godišnji Slovak odgurnuo je policajca koji je pao na pod

VEZANI ČLANCI 

Policija je nakon toga primijenila sredstva prisile, te privela 25-godišnjakinja i 34-godišnjaka. No tijekom privođenja ovaj stariji je vrijeđao policajku i govorio joj pogrdne riječi. Mlađi je Slovak tijekom privođenja udario još jednog policajca, nogom u prsa. A obojica su nastavili s incidentima i u službenim prostorijama policije. 

VIDEO Vozač gradskog prijevoza se izgubio, putnici mu objašnjavali na engleskom

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar kenshi
kenshi
22:13 05.06.2023.

Turizam je terorizam!

Avatar Cohen
Cohen
16:20 05.06.2023.

Nevjerojatno! Jesu li ih testirali na droge? Najstrožu kaznu.

FO
forfun
18:07 05.06.2023.

Ponekad požalim što nemamo onu staru policiju-miliciju. Oni bi takve preodgojili.