Dobro se čulo

Ministar Pavić u emisiji Otvoreno imao malu nezgodu s čašom

Foto: Screenshot: HRT
Foto: Screenshot: HRT
Foto: Screenshot: HRT
29.05.2020.
u 09:13
Prije uključivanja još jednog gosta u emisiju, ministar Pavić je odlučio popiti malo vode
Pogledaj originalni članak

Hoće li pomoć EU-a biti dostatna za gospodarski oporavak Hrvatske, tema je o kojoj su sinoć u Otvorenom raspravljali vanjskopolitički analitičar Kristijan Kotarski, SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović i HDZ-ov ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić.

Ministru Paviću se u jednom trenutku dogodila mala nezgoda. Prije uključivanja još jednog gosta u emisiju, ministar Pavić je odlučio popiti malo vode. Dok je vraćao čašu na stolić, ispala mu je iz ruke i razbila se.

Kamere su uhvatile trenutak kada čaša pada, a nakon toga se čulo kako se i razbija. Nezgodu možete pogledati na snimci od 12:20

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:37 29.05.2020.

Da, stvarno, padanje case iz ruku ministra Pavica je nemjerljivo medijski zanimljivije od shizofrenih i histericnih ispada SDPovog Joska Klisovica, koji bi po jucer vidjenom morao biti privezan za krevet sa duplom dozom sedativa u infuziji..

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:30 29.05.2020.

Sramota, da se tako ismijavate od osobe s posebnim potrebama.

DD
ddh
09:39 29.05.2020.

Interesantno! Casa je veca vijest, nego prostacko ponasanje prostaka s Iblerovog trga i savjetnika t.zv. predsjednika. Mediji jasno pokazuju na cijoj su strani. Niti jedna rijec o prostackom ponasanju druga Klisovica, prave slike "kulturnog ponasanja" ljevicara u Hrvatskoj.