novi član

Ministar obrane Davor Božinović postao član HDZ-a

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Ministar obrane Davor Božinović postao član HDZ-a
18.06.2011.
u 10:48
HDZ-ove redove pojačat će i svjetska prvakinja u tekvandou Sanda Livia Maduna.
Pogledaj originalni članak

Ministar obrane Davor Božinović nova je HDZ-ova akvizicija, zajedno sa devet drugih osoba iz javnog i političkog života. Božinović je člansku iskaznicu HDZ-a preuzeo na današnjoj proširenoj sjednici središnjeg odbora te stranke. 

Uz njega, HDZ-u su pristupili Ivana Mrkonjić, Andrej Plenković, Robert Markt, glavni državni inspektor, Jadranka Sertić, profesorica s medicinskog fakulteta, kardiolog Vjekoslav Radeljić, onkolog Jure Murgić, što je dokaz da se liječnici i politika i dalje drže zajedno.

Uz njih, HDZ-ove redove pojačat će i socijalna radnica Elza Parlov, kantautor duhovnih pjesama Luka Balvan, te svjetska prvakinja u tekvandou Sanda Livia Maduna.

 - Ona će nam posebno trebati  - u šali je prokomentirala predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je svoje nove članove predstavila kao članove pobjedničke stranke.

Inače, ministar Božinović kratko se obratio sudionicima te je rekao da je već jednom bio član HDZ-a 1990. godine ali nije pojašnjavao kako je i zašto istupio. Poznato je da je on ušao u Vladu na nagovor J. Kosor. Smatra se da su oni bliski prijatelji i suradnici te se njegov ulazak u HDZ tumači kao podrška i prijateljska gesta što je i on sam u svom govoru nekoliko puta istaknuo zahvalivši se premijerki, bliskoj suradnici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

OB
-obrisani-
12:58 18.06.2011.

Cestitam svima!

XP
xPhoto
13:18 18.06.2011.

Naravno tko će drugi u KraDeZe nego onaj koji ima materijalne koristi od toga, a tako je i oduvijek bilo.

TV
tvrtko3
12:33 18.06.2011.

Političko samoubojstvo.