PREDSJEDNIK U OBILASKU

Milanović posjetio vojarnu u Udbini

Foto: Ured predsjednika
Foto: Ured predsjednika
Foto: Ured predsjednika
Foto: Ured predsjednika
Foto: Ured predsjednika
06.05.2020.
u 15:27
Predsjednik Milanović boravio je u Udbini u sklopu svojih redovnih aktivnosti informiranja i praćenja stanja u stožerima, zapovjedništvima, postrojbama, ustanovama i drugim ustrojstvenim jedinicama Oružanih snaga Republike Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je vojarnu „Josip Jović“ Udbina. Tijekom boravka u Udbini, u Središtu za razvoj vođa “Marko Babić” Zapovjedništva za obuku i doktrinu “Fran Krsto Frankopan” Hrvatske kopnene vojske pratio je provedbu redovitih aktivnosti obuke u okviru programa obuke za razvoj vođa, te temeljnu obuku za specijalna djelovanja koju provodi Zapovjedništvo specijalnih snaga.

Zapovjednik HKoV general-bojnik Boris Šerić i zapovjednik Zapovjedništva specijalnih snaga brigadni general Perica Turalija prezentirali su Predsjedniku Republike misiju, ustroj i temeljne zadaće svojih ustrojstvenih cjelina s naglaskom na planiranje, pripremu i provedbu obuke, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Milanović boravio je u Udbini u sklopu svojih redovnih aktivnosti informiranja i praćenja stanja u stožerima, zapovjedništvima, postrojbama, ustanovama i drugim ustrojstvenim jedinicama Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Tijekom obilaska obučnih aktivnosti u vojarni u Udbini, Predsjednik Republike je naglasio važnost dobre organizacije obuke kao temeljnog preduvjeta za postizanje operativnih sposobnosti, od pojedinca do cjelokupne postrojbe.

Uz predsjednika Milanovića, u vojarni u Udbini bili su načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj, predstojnik Ureda PRH Orsat Miljenić i savjetnik Predsjednika za obranu i nacionalnu sigurnost Dragan Lozančić, te državni tajnik MORH-a Zdravko Jakop.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PU
paul-umpe
09:51 07.05.2020.

jeli bila Patrija u Udbini.Humer je ipak nizi.