oporba u varaždinu

Milanović: Kosor je imala pravo otići na Kosovo

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
milanovic, cacic (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
milanovic, cacic (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
milanovic, cacic (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
milanovic, cacic (1)
27.08.2011.
u 20:45
Milanović je kazao da ne može vjerovati da netko iz HDZ-a govori o obilaženju Hrvatske. Oni su road show već dva mjeseca, to je jedino što rade, kazao je.
Pogledaj originalni članak

Ja bih kao predsjednik Vlade otišao na Kosovo prije više mjeseci. Mi smo Kosovo priznali, to je naša volja, naša vanjska politika i Vlada je vodi. Predsjednica Vlade imala je pravo tamo otići. Mene prije svega zanimaju poslovni interesi svih naših tvrtki koje tamo rade. To je za našu ekonomiju prostor djelovanja i Vlada to ničime ne smije ugroziti. Dapače, to treba promovirati cijelo vrijeme. I u Kosovu i u Srbiji. Da sam predsjednik Vlade, ne bih čekao kampanju za to delikatno pitanje, otišao bih tamo ranije. Tako je večeras predsjednik SDP-a Zoran Milanović prokomentirao odgovor premijerke Jadranke Kosor srbijanskom ministru Vuku Jeremiću.

Osvrnuo se i na predizborne ankete i istraživanja, rekavši kako prema njima ispada da je sve gotovo, da Kukuriku koalicija pobjeđuje.

- Ne želimo da tako ispada, jer HDZ je težak protivnik - rekao je Milanović.

Na novinarsko pitanje do prokomentira izjavu ministra Čobankovića da obilaze gradove samo u vrijeme kampanje, Milanović je kazao da ne može vjerovati da netko iz HDZ-a govori o obilaženju Hrvatske.

- Oni su road show već dva mjeseca, to je jedino što rade. Mi smo u Vukovaru bili mnogo puta, tamo je SDP pobijedio sam. Tamo sam bio 20 puta i nikada nisam dolazio manipulirati ljudima. Uvijek smo okupljali Hrvate i Srbe i zato smo pobijedili - kazao je Milanović, koji je s Radimirom Čačićem, čelnikom HNS-a večeras posjetio Špancirfest.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 222

OB
-obrisani-
21:06 27.08.2011.

sdp-savez drugova partizana sa titosipovicem

OB
-obrisani-
21:49 27.08.2011.

Avi smo mi road show , to je jedino što radimo, kaže dvorska luda . . . tako istinito, tako istinito . . .

HR
hrvatska8
11:22 28.08.2011.

Na JL se vodi prava bitka na forumu!!!!