s osmijehom na licu

Milanka Opačić pokazala je kako se pobjeđuje sa stilom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
milanka opačić (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
milanka opačić (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
milanka opačić (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
milanka opačić (1)
05.12.2011.
u 13:26
Punu crvenu boju koktel-haljinice Milanka je ublažila gustim grilonkama i crnim salonkama vrtoglavih potpetica. Bez suvišnog nakita i s osmijehom koji joj cijelu večer nije silazio s lica
Pogledaj originalni članak

Iako su sve oči sinoć bile uprte u šefa Kukuriku koalicije Zorana Milanovića, najviše zadivljenih uzdaha ukrala je njegova stranačka kolegica i bliska suradnica Milanka Opačić.

Nema tko nije zaustavio pogled na sjajnoj satenskoj haljini klasična kroja s ponekim naborom koji dodatno naglašava siluetu. Punu crvenu (stranačku) boju koktel-haljinice Milanka je ublažila gustim grilonkama i crnim salonkama vrtoglavih potpetica. Bez suvišnog nakita i s osmijehom koji joj cijelu večer nije silazio s lica, Milanka Opačić zahvalila je biračima koji su podržali plan za promjene.

Koliko su štikle bile visoke, svjedoči pak fotografija koju je budno oko fotoreportera snimilo dok je SDP-ovka davala izjavu HTV-ovoj novinarki Tatjani Munižabi nakon prvih izlaznih anketa koje su Kukuriku koaliciji davale nadmoćnu prednost nad HDZ-om od 83 naspram 40 mandata.

T. Munižaba morala je stati na paket papira i popeti se na njega kao na klupicu kako bi se bar malo približila Milanki Opačić koja je svojim stilom i stavom isijavala pobjedničku energiju.

Iako moda možda nije najbitnija stavka u izbornoj noći, uvijek besprijekorno dotjerana Milanka Opačić pokazala je kako se pobjeđuje sa stilom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 283

DU
Deleted user
16:57 05.12.2011.

rambić nezavisnu hrvatsku više nemožete srušit

VI
vidicmar
18:37 05.12.2011.

@madcap na čemu si?

BO
Bobane
16:24 05.12.2011.

Koliko mrznje u tako maloj zemlji.