bez mandata

Milan Bandić: Ja zabijam golove zadnjih 11,5 godina i idem dalje

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Milan Bandić: Ja zabijam golove zadnjih 11,5 godina i idem dalje
04.12.2011.
u 20:23
- Ne smatram ovo debaklom, idemo dalje - poručio je gradonačelnik Zagreba Bandić.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić doživio je novi veliki politički poraz, sa svojom listom Stijena nije osvojio nijedno mjesto u Saboru, prema podacima do ponoći.

- Ne smatram ovo debaklom, idemo dalje - poručio je gradonačelnik metropole.

Svjestan poraza koji bi ga mogao skupo stajati. Naime, već ranije se nagađalo kako SDP samo čeka izbornu pobjedu kako bi izglasali zakon o referendumu i Bandića svrgnuli sa zagrebačkog prijestolja. Miodrag Demo, iz Gradskog odjela za branitelje, i sam invalid Domovinskog rata i prvi na listi u 6. izbornoj jedinici, kazao je da će Hrvatska vidjeti da je pogriješila. Nešto manje od stotinu ljudi u Bandićevom stožeru bilo je, čini se iznenađeno rezultatima.

- Ako želite dati gol, biti u ligi, onda morate igrati na terenu, van terena ne možete igrati. A ja zabijam zadnjih 11,5 godina - sportski se izrazio Bandić prije nego što je napustio svoj izborni stožer u još praznoj stambenoj zgradi u Folnegovićevoj ulici.

Nakon Bandića i ostali su, razočarano napustili stožer prije finalnih rezultata u ponoći.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

MI
Milkica
14:43 05.12.2011.

Da nam se još njega riješiti.

JU
julika22
23:13 04.12.2011.

šta briga Milana za državu glavno je biti car u svome selu. tko ima Zagreb ima pola države.

YO
yocko
14:22 05.12.2011.

Majstore nisi prošo niti u BH a kamoli u HR.