Mesić: Nitko ne smije snositi posljedice ako provodi zakon

20.06.2008.
u 14:14
Pogledaj originalni članak

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je danas, na upit novinara o smjeni načelnika PU zagrebačke Marijana Tomurada, kako smatra da nitko ne smije imati posljedice ako provodi zakon.

Upitan nakon dodjele odlikovanja da prokomentira smjenu načelnika PU zagrebačke Marijana Tomurada, Mesić je rekao kako smjenu ne komentira, te dodao kako smatra da nitko ne smije imati posljedice ako u svome poslu provodi zakon.

"Ako je policajac provodio zakon, onaj koji rješava prijavu može je odbaciti, prihvatiti, proslijediti dalje, ali ne smije se zato imati posljedice", rekao je Mesić i dodao da, kad bi netko zbog podnošenja prijave imao posljedica, "to bi značilo poruku da nitko protiv nikog ne piše prijave jer može imati komplikacija u životu".

(Hina)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr