hodočašće

Marija Bistrica okupila gotovo tisuću studenata

Foto: Sabina Sviben/VLM
Marija Bistrica okupila gotovo tisuću studenata
08.05.2011.
u 13:52
Sveta misa bila je posvećena hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, dolasku sv. Oca Benedikta XVI. u Hrvatsku te svim studentima.
Pogledaj originalni članak

MARIJA BISTRICA – Oko tisuću studenata okupilo se danas na prvom studentskom hodočašću u hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, koje su organizirale zavičajne studentske udruge Zagrebačkog sveučilišta na inicijativu Udruge zagorskih studenata.

Na svetoj misi koju je predvodio don Damir Stojić sudjelovali su studenti iz Udruge brodskih studenata, studenata Novske, Banovine, Studentski zbor Gacke, Udruga bosanskih studenata, zavičajni klub hercegovačkih studenata, Zagrebački klub livanjskih studenata, udruge studenata grada Splita, Dalmatinske zagore, Dubrovnika, imotske krajine, cetinske krajine i Udruga zagorskih studenata.

Sveta misa bila je posvećena hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, dolasku sv. Oca Benedikta XVI. u Hrvatsku te svim studentima, a po završetku mise studenti su sudjelovali na križnom putu na bistričkoj Kalvariji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar emilsali
emilsali
14:37 08.05.2011.

Marija Bistrica Šerifović Pobednica Eurosonga 2007. Jeste ružna i lezbejka, ali peva ko anđeo. Pevaj Marija, i boli te k!

MA
malena27
15:03 08.05.2011.

7 Nemoj imati drugih bogova uz mene! 8 Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. 9 Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, 10 a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi. Ponovljeni zakon 5, 7-10

SI
sinaj
15:31 08.05.2011.

Lijepo. Uvijek su kroz hrvatsku povijest najveći intelektualci bili upravo vjernici, sve važno učinili smo upravo mi -Crkva