PROZIVKE U SABORU

Maras o kupnji stana: To su neistinite informacije, ništa nisam kupio

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gordan Maras
29.06.2019.
u 11:33
U Saboru se pojavila informacija da je Maras kupio stan na Medveščaku kojeg nije prijavio u imovinskoj kartici.
Pogledaj originalni članak

To su lažne i neistinite informacije. Ništa nisam kupio - kazao je za Večernji list saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras komentirajući prozivke u saboru od  HDZ-ovog zastupnika Josipa Borića.

- Katastri, tko je što upisao, nek se provjeri za sve, zašto samo za nekog ministra. Možda je kolega Maras nešto kupio pa neka kaže, ako je kupio. Je li prijavio, ako je kupio. Čujemo da ima i novih stanova pa neka mediji istražuju upravo one koji su ovdje najglasniji i svima drugima pokušavaju naći određeni grešku. Neka mediji provjere je li Maras kupio novi stan i je li ga prijavio - ustvrdio je HDZ-ov Josip Borić 

U Saboru se pojavila informacija da je Maras kupio stan na Medveščaku kojeg nije prijavio u imovinskoj kartici.

Gordana Marasa smo upitali,  ako su to lažne i neistinite informacije, tko mu ih podmeće i zašto?

- Ne znam ja ništa tko i zašto. Pitajte one koji su o tome govorili - odgovorio je Maras. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
12:39 29.06.2019.

Ma dajte molim Vas, od čega bi Maras kupio bilo što? Kupila žena, sestra ili brat.A možda i nećak ili nećakinja.Kako možete i pomisliti da drug iz partije, inače poznati poduzetnik, muljao sa stanovima.Pa on vjerojatno nema prijavljen ni bicikl.

DR
Drmiha
13:06 29.06.2019.

Prozivati Mavasa da je kupio stan je krajnje drsko i bezobvazno u što nitko neće povjerovati, jer znamo da je njegov meksimalni domet pony bickl.

BO
borcanac
12:32 29.06.2019.

Ma konacno mavas hvala vam VL bio sam se jako zabrinuo