mogao bi dobiti poziv

Mamić spreman svjedočiti u aferi SMS, ovo su načini kako to može napraviti

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Zdravko Mamić
21.10.2018.
u 21:17
Ako i dobijem poziv od nadležnih državnih tijela, odazvat ću se i ispuniti svoju dužnost, kao i svaki drugi građanin - rekao je Brkić.
Pogledaj originalni članak

Bjegunac Zdravko Mamić jedna je od osoba koje bi mogle biti pozvane za svjedočenje oko afere SMS.

On je poručio kako je spreman svoja saznanja podijeliti s istražiteljima, javlja Dnevnik Nove TV.

Kako se nalazi u Međugorju morat će to obaviti putem međunarodne pravne pomoći.  Njegov odvjetnik Veljko Miljević objašnjava kako se to može izvesti.

- Putem tri oblika, načina izvršavanja pravne pomoći. Jedno je putem Ministarstava pravosuđa, drugo je diplomatskim putem, a tek treće je putem međunarodne policije, dakle, Interpola - rekao je Miljević.

Milijan Brkić za Novu TV je poručio da nije dobio nikakav poziv.

- Ako i dobijem poziv od nadležnih državnih tijela, odazvat ću se i ispuniti svoju dužnost, kao i svaki drugi građanin - rekao je Brkić.

Pogledajte i video: Kronologija afere lažnih SMS-ova

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar dzambo
dzambo
23:38 21.10.2018.

Hrvatska je jedina drzava u EU sa malo vise Zapadne strane koja je ''dozvolila'' da joj se dese slucajevi ka ....Sanedar....Todor....Mamic...INA...Hajduk...Dinamo....Svastika...Thompson....Nijedna drzava u EU a da je sa Zapadne strane dozvolila sebi takve ''blamaze'' u Ekonomiji...Sportu...Muzici...Kriminalu….I svi ti su ''slucajevi'' toliko cisti I jasni I odavno su se vec tribale poduzet takva ''ciscenja '' za primjer da se to neponovi vise...u Ekonomiji ce doc novi slucajevi...u Sportu se nista nemjenja kao I u muzici a Kriminal je sve veci...

DU
Deleted user
21:27 21.10.2018.

Sutra počinje ponovno štrajk u "Uljaniku". Večernji mora hitro zaštiti (tematski) zločince iz Istre koji su uništili "Uljanik". Tko je za to "najbolji"? Mamić, naravno - i još jednom nije on nikakav "bjegunac" nego je otišao da bi spasio živu glavu od ,žgadije koji se vole igrati Policije, Državnog odvjetništva i Sudstva. Osim toga danas je Hajduk opet izgubio od jedne zagrebačke momčadi - i kako znamo uvijek je kriv Mamić pa treba malo opet "raspaliti po njemu"! A bijes Orjune uvijek je budan.

BI
binki
21:39 21.10.2018.

Čujem da negdje postoji id...t koji daje 500 000 kn za smsove u rangu dječjeg uratka.Evo imam ja nekaj slično za samo 100000 kn