Zvala policiju

Majka uzela tablet muškarca (35) i zaprepastila se fotografijama

Foto: Thinkstock
tablet
Foto: San Antonio Police
Jose Trinidad Gonzalez
29.10.2017.
u 10:55
Policija nije otkrivala previše detalja o slučaju zbog zaštite majke i djevojčice, ali su priopćili kako je muškarac uhićen nakon što je majka pronašla fotografije silovanja svoje kćeri na njegovom tablet
Pogledaj originalni članak

Majka iz Teksasa zaprepastila se kada je na tabletu 35-godišnjeg muškarca pronašla fotografije svoje obnažene sedmogodišnje kćeri.

Policija iz San Antonija u američkoj saveznoj državi Teksas odmah je uhitila Josea Trinidada Gonzaleza koji je optužen za seksualno zlostavljanje djeteta i dječju pornografiju te mu je određen pritvor iz kojega može izaći jedino ako plati jamčevinu od 150.000 dolara.

Policija nije otkrivala previše detalja o slučaju zbog zaštite majke i djevojčice, ali su priopćili kako je muškarac uhićen nakon što je majka pronašla fotografije silovanja svoje kćeri na njegovom tabletu.

U kojem je odnosu majka bila s pedofilom nije poznato, no zna se kako su silovana djevojčica i druga djeca često išla kod 35-godišnjaka te su igrala igrice na njegovom tabletu.

Jednom prilikom, majka je uzela tablet kako bi vidjela što djeca igraju, a kada je otišla u obrisane fotografije imala je što i vidjeti.

Pronašla je fotografije genitalija svoje kćeri te kako je Gonzalez seksualno napastuje.

Majka je odmah pozvala policiju te je zlostavljač uhićen isti dan.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
14:37 29.10.2017.

ovo više sliči na vijesti iz Crkve nego iz Amerike

IP
info_punkt
12:26 29.10.2017.

Američka posla...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:07 29.10.2017.

A gdje si ti bila?