Što je to?

Majka tražila češalj u sinovoj sobi pa se začudila onime što je pronašla

Foto: Twitter
Ben Giffen
Foto: Twitter
Ben Giffen
Foto: Twitter
Ben Giffen
Foto: Twitter
Ben Giffen
Foto: Twitter
Ben Giffen
30.04.2018.
u 09:02
Majka je htjela izvući od sina priznanje da se drogira pa mu je poslala fotografiju onoga što je pronašla u njegovoj sobi, no čini se da je bila potpuno u krivu
Pogledaj originalni članak

Malo je majki koje nisu radoznale i dopuštaju djeci potpunu privatnost, a pogotovo kada su u pitanju njihovi tinejdžeri.

Tako je i majka 17-godišnjeg Bena Giffena u potrazi za češljom koji je od nje posudio malo i 'pronjuškala' po ormaru kada on nije bio kod kuće pa se šokirala onime što je pronašla. Međutim, izgleda je bila potpuno u krivu.

Majka je svome sinu poslala fotografiju raskidane vrećice čaja s porukom 'što je to?'. Tinejdžer joj je odgovorio kako mu izgleda kao vrećica čaja. No, majka je bila uporna pokušavajući izvući priznanje da se radi o vrećici s marihuanom.

Foto: Twitter
Ben Giffen

– Ne, to je jako mala vrećica koja se nalazila u tvome ormaru Ben. Definitivno nije čaj – napisala mu je majka.

– To je vrećica čaja – odgovorio joj je 17-godišnjak.

Majka mu je zatim poslala fotografiju vrećice čaja i 'sumnjive' vrećice koju je pronašla u ormaru.

– To je vrećica čaja – nije se dao tinejdžer. Majka ga je potom upitala što bi vrećica čaja radila u njegovom ormaru, a mladić joj je odgovorio da ne zna kako se ondje našla.

Foto: Twitter
Ben Giffen

– Bi li policija došla do istog zaključka o vrećici čaja? – nije se dala majka što je posebno nasmijalo njezinog sina koji je zanimljivu prepisku objavio na svom Twitter profilu nakon čega je postala hit na internetu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:40 30.04.2018.

vl-dno dna!!!!!!gubim vrijeme na vas!

SO
SoloHan
11:10 30.04.2018.

Karolina pobogu sestro

KT
komen_tar
10:04 30.04.2018.

Upravo ide deinstalacija aplikacije VL. Hvala, dovidjenja!