Ubojstvo poznanice

Majka: Dijana je imala sve što poželi i nije se drogirala

Foto: Facebook
Majka: Dijana je imala sve što poželi i nije se drogirala
12.07.2012.
u 17:30
Vještak svjedočio da mlada žena nije ubijena na okrutan način jer joj je Šišaković prerezao krvne žile pa nije dugo patila
Pogledaj originalni članak

Dario Šišaković nije ubio Dijanu Ćulibrk na okrutan način za što ga tereti tužiteljstvo. Svjedočio je tako na zagrebačkom Županijskom sudu sudski vještak Dušan Zečević. Obrazložio je da Dijana nije dugo osjećala bol budući da joj je Šišaković prerezao velike krvne žile pa je brzo izgubila svijest, a neke ozljede, nastavio je, nije ni osjećala.

Podsjetimo, Šišaković je svoju dobru poznanicu izbo nožem lani u zagrebačkoj Sloboštini više od trideset puta jer mu je dugovala novac. Psihijatar Miroslav Goreta rekao je, pak, da je u trenutku zločina Šišaković bio smanjene ubrojivosti.

Majka nesretne Dijane sva u suzama izjavila je da Dijana nije nikomu dugovala novac.

– Živjela je pod staklenim zvonom. Imali smo dva stana, dva automobila, nikada joj ništa nije nedostajalo. Ponekad bi me tražila da joj posudim 50 ili sto kuna koje je dijelila drugima jer je bila dobra – rekla je Ljiljana Ćulibrk te kategorično opovrgnula da se njezina kći drogirala.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BI
Biker
17:46 12.07.2012.

Pa kakovo je to sudjenje , kakovo vjestacenje , zar je bitno kako je brzo umrla ... Ona je ubijena , ubojicu bi momentalno trebalo zatvoriti po kratkom postupku i nikakvo vjestacenje , On je kriv , On je ubojica .... Lude li drzave i pravosuda ...

LO
Louie
18:08 12.07.2012.

Wow...pa ovako jos nisam cuo. Nije ubijena na -okrutan- pa izgleda uboica nebi trebo biti kaznjen. Kaznjavaju se samo koji ubujaju na okrutan nacin.Pa sta je sa vama i vasem zakonu?

PA
papicdu1
18:08 12.07.2012.

nek to vještak proba na sebi ,pa nek nas izvještava o boli