kazna i do 15.000 kn

Mađar ispalio signalnu raketu i izazvao požar pokraj Biograda

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Mađar ispalio signalnu raketu i izazvao požar pokraj Biograda
31.08.2012.
u 08:51
Požar je u jednom trenutku zaprijetio kampu, no brzom je akcijom vatrogasaca lokaliziran
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila 45-godišnjeg mađarskog državljanina osumnjičenog za izazivanje požara jučer poslijepodne u Dragama pokraj Biograda. Požar je u jednom trenutku zaprijetio kampu, no brzom je akcijom vatrogasaca lokaliziran.

Dolaskom policije utvrđeno je da je požar izazvao 45-godišnji Mađar koji je u raslinje ispalio signalnu raketu. Policiji je priznao nedjelo pravdajući se da je uzrok nestručno rukovanje signalnim pištoljem. Priveden je sucu za prekršaje, a slijedi mu kazna od 5000 do 15.000 kuna.

>>Pokraj Biograda izbio požar u blizini autokampa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

VO
vordag
10:56 31.08.2012.

Koliko vidim ovdje ima ljudi koji misle ako je jedan slučaj ostao nerješen, onda mogu raditi što ih je volja, pa i zapalit cijelu obalu. Tako je valjda mislio i onaj pokraj Benkovca što ga je vidio pilot kanadera (a poslje uhvatila policija)

DE
dejan
09:56 31.08.2012.

A netrepeljivost između Mađarskih i Italijanskih susjeda je odavno poznata... Pa ne bude Mađar palio u tzv kontinentalnom ( mađarskom ) dijelu Hrvatske... Kao što ni Italijan ne bude palio u tzv morskom ( talijanskom ) dijelu Hrvatske...

SA
Savjest
10:48 31.08.2012.

Svi smo mi tu ludi, a pametni su jedino onaj čovjek iz Vlade koji je na HRT-u izjavio da je vrlo teško loviti podmetače požara jer se ne zna, jesu li oni piromani, ili to rade iz obijesti ili osvette, te čovjek iz "Hrvatskih šuma" koji je izjavio da jedna šuma na otoku za "Hrvatske šume" ne vrijedi više od jedne kune! Dakle, dok god se to ne bude moglo utvrditi, te dok god pamtenjakovići iz vlasti i državne privrede budu smatrali da šume u priobalju ne vrijede ništa, podmetači požara imat će slobodu djelovanja.