nije očekivala

Bacila u ocean lopticu s imenom i brojem, evo tko joj se javio nakon 6 godina

Foto: Thinkstock
Bacila u ocean lopticu s imenom i brojem, evo tko joj se javio nakon 6 godina
27.11.2017.
u 13:48
Hayley je već bila zaboravila na lopticu i poruku pa ju je odgovor poprilično iznenadio.
Pogledaj originalni članak

Kada je Hayley Robbins imala 12 godina, napravila je jedan romantični eksperiment. Na lopticu za softball napisala je svoje ime i broj telefona uz poruku da želi da  joj se jave ''slatki dečki''. Nakon šest godina uslijedio je šok – netko joj je odgovorio na poruku. 

Hayley je već bila zaboravila na lopticu i poruku pa ju je odgovor jednog Adama poprilično iznenadio. 

Galerija: 10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Sexy učiteljica
Foto: Shutterstock
Lezbijke
Foto: Thinkstock
seks u troje
Foto: Thinkstock
Seks

''Kada sam bila na plaži prije šest godina, napisala sam na lopticu svoje ime i broj, pa sam je bacila u ocean. Napisala sam da mi se jave slatki dečki i večeras sam dobila odgovor'', objavila je na Twitteru, prenosi Emirates 24/7.

No, tu nije bio kraj iznenađenjima s obzirom na to da se na kraju ispostavilo da je Adam – žensko. Riječ je o 16-godišnjakinji koja se prvo predstavila kao Ashley, a onda i pravim imenom Kelci. 

Iako je Kelci tako dvaput prevarila Hayley, postale su prijateljice. 

Pogledajte i video: Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

VI
Vito
15:33 27.11.2017.

Bacila u ocean lopticu .... tko joj se javio nakon 6 godina ::: Koliko ima naseljenih mjesta oko pet oceana??? __ Koliko imanaseljenih otoka po Oceanima??? __ Koliko kruzera i ostalih plovila postoji s kojih se može baciti u ocean loptica???

VE
velist
14:59 27.11.2017.

Stvarno nevjerojatan članak. Ovo se događa jednom u milijun godina i još ne mogu doći sebi. Želim upoznati autora članka koji je ovo napisao i toliko me ushitio.

VI
Vito
15:30 27.11.2017.

Bacila u ocean lopticu s imenom i brojem, evo tko joj se javio nakon 6 godina :::: Ocean????????? Indijski???? Atlantski ??? Tihi??? Artički??? Južni???