200 dokaza da je...

Na popularnoj plaži osvanula ploča s bizarnom porukom

Foto: Facebook
Na popularnoj plaži osvanula ploča s bizarnom porukom
20.09.2017.
u 14:05
Znak je postavio izvjesni dr. Steven Voss
Pogledaj originalni članak

Posjetitelji Novog Zelanda na jednoj od plaža uočit će neobičan znak koji podsjeća na sve rašireniju teoriju o Sunčevu sustavu.

Naime, riječ je o teoretičarima zavjere kojima je Zemlja ravna ploha.

Znak je postavio izvjesni dr. Steven Voss, piše The Mirror.

"Istražujete li na YouTubeu", napisano je na ploči. "Ondje se nalazi 200 dokaza daje Zemlja plošna, a ne kugla koja se vrti. Probudite se!" piše u nastavku.

Uz natpis stoji slika razine mora koja služi kao još jedan dokaz da je Zemlja ravna ploča. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

PO
poluprovokator
14:32 20.09.2017.

Da je ravna ploča to je jasno, al baš nisam siguran da ju nose tri vel'ke kornjače:-/

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:59 20.09.2017.

Normalno da je ploca. Zamisli da su Australci stvarno dole, ili bi visili glavom prema dole ili bi jednostavno spali. Ajd probaj nasuti pivo u casu kada je sve naopako, vidis NE IDE. Znam iz prve ruke da imaju odlicno pivo tamo, eh sada nemoj mi reci da prave pivo samo za eksport. Znaci kada pravis dobro pivo uvjek ga i pijes sam, a to nebi islo da su oni na donjoj strani zem. kugle. Haha kada bi visili prema dole naprimjer sa magnetnim cizmama, ali kako zaustaviti jabuke sa drveta da ne spadnu u svemir, pa morali bi svugdje postaviti mreze. A nikad nisam vidio mreze na vocnjacima tamo. Ima tu jos simptoma. Kad razmislis malo logicno sve ti budne jasno.

DJ
dj5
16:59 20.09.2017.

Molio bih sve koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča da odu do kraja Zemlje i snime kako to izgleda. Nakon toga, neka ostave fotoaparat i skoče preko ruba.