Nedjeljom u 2

Ljubo Jurčić: Skratiti radni staž i zaposliti nezaposlene radnike

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Ljubo Jurčić: Skratiti radni staž i zaposliti nezaposlene radnike
02.10.2011.
u 17:33
Jurčić zagovara povećanje proizvodnje, a kada je riječ o Zakonu o Ini, on, koji je prodavao prvi paket tih dionica, tvrdi da se zakona treba držati, a ne mijenjati ih.
Pogledaj originalni članak

– Treba skratiti radni staž i na taj način zapošljavati nezaposlene – ponudio je recept Ljubo Jurčić gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Taj bivši esdepeovac na parlamentarnim će izborima biti nositelj svih lista koalicije koju će činiti njegova Hrvatska ekonomska inicijativa, Stranka umirovljenika, Primorsko-goranski savez te Hrvatska radnička stranka.

Jurčić je poručio kako je HDZ-ovo biračko tijelo disciplinirano i na birališta izlazi "makar padale sjekire", dok s njegovim nije takav slučaj. Jurčić zagovara povećanje proizvodnje, a kada je riječ o Zakonu o Ini, on, koji je prodavao prvi paket tih dionica, tvrdi da se zakona treba držati, a ne mijenjati ih.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

OB
-obrisani-
18:08 02.10.2011.

Jurčića za premijera

OB
-obrisani-
18:25 02.10.2011.

Postovani! Ljubo Jurčić: Skratiti radni staž i zaposliti nezaposlene radnike Zvuci primamljivo ali neostvarivo. 1.) skratiti radni staz= manje uplacivanja u mirovinski= manja mirovina 2.) zaposliti nezaposlene= nije znak da su medju nezaposlenima oni koje trziste treba. Tko od nas zeli manju mirovinu i to mirovinu prema uplacenom doprinosu, a ne prema zadnjim primanjima??? Lijep pozdrav!

OB
-obrisani-
18:19 02.10.2011.

Sa svime se slažem šta je gosp. Jurčić danas govorio, kad je govorio o problemima u poduzetništvu, ponekad tako malim a tako nepromostivim gospodarstvenicima prepoznao sam i sebe. Potencijala za razvoj gospodarstva imamo, dakle jedini je problem organizacija i znanje, stoga bi budući premijer trebao biti neideološki ekonomista a nipošto političar što nam nudi i SDP i HDZ