ODUŠEVIO SVE!

Ljubimac postao hit: Evo što je napravio tijekom sastanka parlamentaraca

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
14.07.2020.
u 18:05
Tijekom saslušanja izvršne direktorice ITV-a dame Carolyn McCall o budućnosti javne televizije u kontektu koronakrize, na ekranu pojavio se narančasti rep.
Pogledaj originalni članak

Zbog pandemije koronavirusa milijuni su prisiljeni raditi od doma i komunicirati preko online video konferencija. Izuzetak nisu ni parlamentarci. 

Većina sastanaka Odbora za kulturu, medije i sport prođu nezapaženo u široj javnosti, no zahvaljujući mački Rojo britanskog parlamentarca Johna Nicolsona ta video konferencija postala je pravi hit i oduševila sve. 

Tijekom saslušanja izvršne direktorice ITV-a dame Carolyn McCall o budućnosti javne televizije u kontektu koronakrize, na ekranu pojavio se narančasti rep. 

Nicolson je pokušavao postaviti pitanje kad je podignuo pogled i shvatio kako se ispred njegova računala šeće njegova mačka. 

- Ispričavam se zbog repa moje mačke - kazao je svima ostalima na Zoom razgovoru samo kako bi koju sekundu kasnije kazao svojoj mački: - Rojo, spusti svoj rep!

Mačka je izazvala žestok smijeh svih prisutnih, a nakon što je Alain Tolhurst objavio snimku razgovora na Twitteru postalo je pravi hit. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvone02
18:39 14.07.2020.

mace su zakon, haha