VEČERNJAKOVA BURZA RADA

Lidija Tominović (41): Posao ne biram, bitno je samo da radim

Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
Lidija Tominović (41): Posao ne biram, bitno je samo da radim
24.02.2010.
u 11:00
Večernjakova rubrika koja će vam u vrijeme krize pomoći da lakše nađete posao! Javite nam kako ste izgubili posao i što biste voljeli raditi. redakcija@vecernji.net
Pogledaj originalni članak

Trgovkinja Lidija Tominović iz Siska prije dva tjedna dobila je otkaz u pekarnici u kojoj je radila na crno. Primala je 3000 kuna plaće, s kojom je kao samohrana majka uzdržavala dvije kćeri. Sad nema pravo ni na naknadu.

– Prije mjesec dana napokon smo se preselile u stan kao podstanarke, a sad ćemo se morati vratiti roditeljima – kaže Lidija koja je obišla sve trgovine u Sisku u potrazi za novim poslom. Posao ne bira, bitno joj je da radi, a putovala bi i u Zagreb.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.