Legitimirajući putnike u zaustavljenom automobilu, policija otkrila dilere

Foto: Reuters
Legitimirajući putnike u zaustavljenom automobilu, policija otkrila dilere
31.12.2009.
u 10:43
U stanu putnice M.P. (23) pronađeno je 27 g marihuane i digitalna vaga, a u stanu mladića A.H. (26) policajci su pronašli 24,8 g kokaina.
Pogledaj originalni članak

Legitimirajući dvije osobe u automobilu u Sesvetama, policija je u večernjim satima 29. prosinca kod hrvatskog državljanina A. H. (26) pronašla 5,35 grama kokaina pakiranog u šest paketića.

Sljedećeg dana pretražujući stan A. H., ranije evidentiranog zbog zloporabe droga i drugih kaznenih djela, pronađeno je 24,8 grama kokaina pakiranog u 31 paketić.

Istoga dana pretražen je i stan suvozačice M. P. (23) koja je također ranije evidentirana zbog zloporabe droga. U njezinu je stanu pronađeno 27 grama marihuane i digitalna vaga.

Utvrđeno je kako je dvoje putnika legitimiranih 29. prosinca svaki za sebe raspačavao drogu koju su nabavljali od zasad nepoznate osobe i zatim je prodavali na nelegalnom tržištu. Ukupna vrijednost pronađenih opijata iznosi 15 tisuća kuna.

Mladić je priveden istražnom sucu, a kazneno prijavljena djevojka moći će se braniti sa slobode.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.