SAPUNICA O SVECIMA

Pogledajte trailer s Majkom Terezom koji kao da je iz Hitne službe

Foto: Screenshot Youtube
Majka Tereza
15.09.2017.
u 11:10
"To je prava sapunica. U maniri najboljih Televisinih uradaka, napeto i dramaturški vodi kroz najznačajnije svete osobe Crkve"
Pogledaj originalni članak

S Laudato TV-a odlučili su razbiti mit o dosadnim i sladunjavim filmovima o katoličkim svecima i od ove subote kreću sa "sapunicom" o svecima, Televisinim serijalom vrhunske produkcije.

– Svoju prvu pravu jesensku TV shemu Laudato ispunjava zanimljivim, pametnim i zabavnim sadržajem koji mogu zajednički pratiti sve generacije. Nove emisije, serije i povratak zaštitnih emisija ove televizije okosnica su nove TV sezone, među kojima prednjače ''Čudesa''. Prva prava sapunica o pravim svecima! Ovo je priča o svecima na posve drukčiji način. U maniri najboljih Televisinih uradaka, napeto i dramaturški Laudato vas vodi kroz život najznačajnijih svetih osoba Crkve – najavljuju s Laudata, dodajući kako je riječ o istinitim događajima o čudesima po zagovoru svetaca.

 

– Vatikan ih je zadužio da ispitaju znakove vjere. Istražuju slučajeve koje nazivaju čudesima. Traže znanstvena objašnjenja. Svaka epizoda jedno je svjedočanstvo prijavljeno u vatikanskoj Kongregaciji za kanonizaciju blaženika svetaca – kažu s Laudato TV-a.

– To je prava sapunica o pravim svecima, priča o svecima na posve drukčiji način. U maniri najboljih Televisinih uradaka, napeto i dramaturški vodi kroz najznačajnije svete osobe Crkve. Priče o običnim ljudima koji su za života ostvarili svetost i danas se po molitvi za njihov zagovor događaju brojna uslišanja, ozdravljenja, obraćenja i još mnoga ohrabrujuća čudesa. U ovom jednosatnom igranom serijalu o svecima, kao što su Majka Terezija iz Kalkute, Ivan Pavao II. i Padre Pio, učite o njihovim životima i uvjerite se da vjera premješta brda – poručuju s Laudata.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.