NOVI DETALJI U ISTRAZI

Kriminalci s dosjeom zapalili BMW pa ispalili nekoliko hitaca kao znak upozorenja

Foto: Ana Marija Kezerić
Kriminalci s dosjeom zapalili BMW pa ispalili nekoliko hitaca kao znak upozorenja
15.07.2014.
u 13:42
Najprije su čekićem razbili vjetrobransko staklo, da bi potom unutrašnjost BMW-a koji glasi na 19-godišnjaka zalili benzinom i zapalili
Pogledaj originalni članak

Novi detalji u istrazi podmetnutog požara u kojem je izgorjela BMW petica zagrebačkih oznaka u Palinovečkoj ulici u zagrebačkim Vrbanima u ponedjeljak oko 1 ujutro, polako izlaze na vidjelo. Uhićeni sumnjivci Boris P. (36) i Branko B. (28) s kriminalnom „karijerom“, dovezli su se Palinovečku ulicu u golfu petici u vlasništvu rent a car agencije, parkirali se i krenuli u pohod.

Najprije su čekićem razbili vjetrobransko staklo, da bi potom unutrašnjost BMW-a koji glasi na 19-godišnjaka zalili benzinom i zapalili. Na taj su se način zbog neriješenih računa najvjerojatnije željeli osvetiti 38-godišnjem ocu vlasnika zapaljenog automobila. Svoje su namjere istaknuli i s nekoliko hitaca koje su ispalili u vozilo, očito kao znak upozorenja. Nakon toga unajmljenim golfom pobjegli su s mjesta događaja, ali vrlo brzo policija im je stala na kraj i ulovila ih na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji.

Neslužbeno doznajemo kako je Boris P. otprije poznat policiji po imovinskim deliktima i nasilju, dok njegov partner u zločinu, Branko B. osim tih kaznenih djela, na leđima ima i sumnju za pokušaj ubojstva od ranije. Trenutno su na ispitivanju u policiji, a protiv njih bit će podnesena i kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog sumnje da su opasnom radnjom doveli u opasnost život i imovinu 38-godišnjaka.

>>Došli unajmljenim autom i propucali i zapalili BMW

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
misterlister
13:59 15.07.2014.

Da, tipovi su kriminalci, nema sumnje, ali što je tata i kakvi su to neriješeni računi? Nadam se da će policija tu sagledati stvari iz svih kuteva.

DU
Deleted user
14:06 15.07.2014.

Eh kako policija brzo reagira kada je u pitanju neki tajkun.

DX
danijel.x10
12:25 16.07.2014.

Pa vjetrobransko staklo NIJE RAZBIJENO!