MOSKVA

Kriminalac napao Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu

Kriminalac napao Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu
18.03.2010.
u 15:01
Policija je utvrdila da je Karpentsov ranije osuđivan za silovanje te da se nalazio u bijegu nakon jednog oružanog napada koji datira iz 2007. godine
Pogledaj originalni članak

Naoružani muškarac, identificiran kao Sergej Karpentsov, pokušao je upasti u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu u Moskvi, pri čemu je ranio policajca koji ga je pokušao spriječiti u naumu.

- Moj je glavni zahtjev brzo rušenje mauzoleja u kojem je Antikristovo tijelo  - objasnio je Karpentsov i naglasio:
- Ovom svojom akcijom privukao sam pozornost na to .

Policija je utvrdila da je Karpentsov ranije osuđivan za silovanje te da se nalazio u bijegu nakon jednog oružanog napada koji datira iz 2007. godine.
Napadač na Lenjina trenutačno prolazi testove kojima se pokušava utvrditi je li uračunljiv.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.