Stanje na cestama

Krenulo se put mora: Gužve kod Lučkog i do 5 kilometara

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28.04.2018.
u 12:52
HAK vozačima savjetuje da voze opreznije kao i da održavaju sigurnosni razmak između vozila te mole za strpljenje
Pogledaj originalni članak

Na autocesti A1 u smjeru mora pred naplatnim postajama Lučko kolona je duga oko jednog kilometra, a zabilježena je ranije i kolona duga čak pet kilometra, javlja HAK .

Između čvorova Lučko i Donja Zdenčina povremeni su zastoji i kolona u pokretu, a pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora ( autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske magistrale (DC8) kao i u trajektnim lukama). 

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj prije čvora Zaprešić, na 6. km u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine, a  zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Benkovac, na 266. km u smjeru Dubrovnika, HAK vozačima savjetuje da voze opreznije kao i da održavaju sigurnosni razmak između vozila te mole za strpljenje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Prodanović
Prodanović
14:03 28.04.2018.

Popust na plaćanje cestarine ako imaš ENC je 21,74 % i to je po kilometru najpovoljnije za sve korisnike, a napose one koji se voze 1-3 puta godišnje (80 % građana Hrvatske)! Italija i Francuska imaju samo ENC i cash i neće to mijenjati 100 godina, jer ako hoćeš komociju, moraš platiti! Ja imam ENC i uživam!

LO
Long
13:05 28.04.2018.

To je clanica EU. BRAVO!!! Cak i Bugarska ima vinjete. Ali u Hrvatsoj netreba, jer sa vinjetama se nemoze krast.

NM
nemirno more
13:12 28.04.2018.

zasto jednostavno,kad moze komplikovano