Oglasio se i Karamarko

Grabar-Kitarović čestitala iz Pekinga, Bandić s nestrpljenjem očekuje ždrijeb Eura

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
KOlinda
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Milan Bandić
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
13.10.2015.
u 23:11
Bandić: Stigli ste do cilja i pobjedom na neugodnom gostovanju na Malti opravdali naša visoka očekivanja
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je hrvatskim nogometašima na plasmanu na Europsko prvenstvo.

– Iz dalekog Pekinga čestitam našim vatrenima na pobjedi i plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj – objavila je predsjednica na svojoj Facebook-stranici.

Čestitku je uputio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

– Iskreno Vam čestitam na plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj iduće godine. Znamo da vas krase iznimno nogometno znanje, raskošan talent i čvrst karakter u najtežim situacijama, a u ovom finišu kvalifikacija to ste još jedanput potvrdili. Stigli ste do cilja i pobjedom na neugodnom gostovanju na Malti opravdali naša visoka očekivanja utemeljena na vašoj kvaliteti i dosadašnjim rezultatima. S nestrpljenjem očekujemo ždrijeb u prosincu i nastavak pobjedničkog niza na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Sretno! – poručio je Bandić u priopćenju.

I predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je vatrenima.

– Od srca čestitam našim vatrenima na još jednom velikom sportskom uspjehu i plasmanu na završnicu Europskog prvenstva koji su osigurali večerašnjom pobjedom na Malti – objavio je Karamarko na Facebooku.

Hrvatska reprezentacija večeras je u gostima pobijedila Maltu 1:0, dok je Italija pobijedila Norvešku 2:1, čime se Hrvatska plasirala na EP.

 
 

 

>> Hrvatska pobijedila Maltu 1:0 i plasirala se na Europsko prvenstvo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 126

DA
Djeca_Arbata
23:31 13.10.2015.

Kraljice naša, volimo te...

MA
Maja28
23:29 13.10.2015.

Iza ovog lijepog osmjeha krije se pametna i čvrsta žena koja ima ljubav za našu domovinu. Baš sam sretna što je prošao moj izbor i izbor mog partnera.

DU
Deleted user
23:26 13.10.2015.

to je naša predsjednica a zna se iz koje je domoljubne i stranke kulturnih ljudi HDZ