predstavili plan 21

Koaliciju dočekali plakati "Treba raditi, a ne kukurikati"

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
kukuriku osijek (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
kukuriku osijek (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
kukuriku osijek (1)
17.09.2011.
u 09:51
Dočekali su ih plakati s porukama: "Pijetao koji rano kukuriče do mraka završi u loncu".
Pogledaj originalni članak

Osječka Kukuriku koalicija - Biljana Borzan (SDP), Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a zajedno s predstavnicima HSU-a "zakukurikali" su jutros prije osam sati na glavnoj gradskoj tržnici o Planu 21, ali i političkim protivnicima.

Na mjestu susreta dočekali su ih plakati s porukama: "Pijetao koji rano kukuriče do mraka završi u loncu" ili "Treba raditi, a ne kukurikati".

- Raspolažemo informacijom da naši dragi protivnici iz HDZ-a u svojem očaju lopovluka, kriminala, destrukcije, raspada, samouništenja, imaju strategiju, pa im nisu baš svi članovi poslani u Zagreb, u Arenu, nego su u gradovima ostavili po nekoliko svojih tulipana koji bi trebali biti destruktivan faktor na ovakvim komunikacijskim susretima s građanima. Mislio sam da je to završilo 90-ih - rekao je Vrdoljak dodajući kako je "očito da Vlade Ive Sanadera i Jadranke Kosor nastavljaju s tom destrukcijom te na taj način ne rade samo samouništenje vlastite stranke i svoje zemlje, nego i normalne komunikacijske susrete s građanima".

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

LI
liburnik
12:11 17.09.2011.

velika zmijo dosta ste vi vlasi pod krinkom integralnog Hrvatsva pljackali ovu zemlju. Novac treba ostati tamo gdje je zaradjen pa kako vi vlasi to kazete kome obojci kome opanci zar ne. Kamenjarci , za vas nema vise iz zajednicke kase , jer je nece biti.....

PE
pejok
11:04 17.09.2011.

Sto se jos moze reci za Kukurikuuu nego KUUUKUUURIIKUUUUUUUUUUU

VE
velikazmija
11:11 17.09.2011.

naslov je rekao sve - ja samo dodajem na čačićevu misao -- da sjeveru ne treba davati ali ne ni uzimati tako nekako sjever može sam bez hrvatske -- znači li to da i od turizma ne treba uzimati -- --u dalmacoji -- u ličkoj i primorsko goranskoj i drugi mdijelovima hrvatske isto ---jeli to čačić puca regionalno svak u svoje dvorište i kukuričite --krepali ---ostali -- ne čačiću --- ne veliko --