NASTAVAK USKOKOVE AKCIJE

Kazimir Bačić doveden iz pritvora u Remetincu u zgradu HRT-a

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kazimir Bačić doveden iz pritvora u Remetincu u zgradu HRT-a
09.07.2021.
u 13:04
Bivši ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT), doveden je na Prisavlje 3, gdje mu je ponovno pretresen ured.
Pogledaj originalni članak

Policija ga je dovela kombijem iz Remetinca, gdje je u istražnom zatvoru. Još se ne zna što istražitelji ponovno traže u njegovu uredu, javlja Telegram.

Podsjetimo, Bačića je policija na HRT dovela i 30. lipnja, kada je uhićen u velikoj akciji. Tada su, između ostalog, pretresali i njegov ured. Radi se o uobičajenom postupku tijekom istrage koji je već viđen i kod bivšeg šefa JANAF-a, Dragana Kovačevića.

Inače, USKOK bivšeg šefa HRT-a sumnjiči da je trgovao utjecajem i nosio mito od 50.000 eura gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je zauzvrat poduzetniku Milanu Lončariću trebao omogućiti građevinski projekt Vrtovi svjetla na prostoru bivše tvornice TEŽ i legalizirati dogradnju na objektu u Radićevoj ulici u centru Zagreba. Vjeruje se da je Bačić nagrađen stanom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

ST
strahimir
14:29 09.07.2021.

čekinjasti krmak je komunjarski kadar koji je zacementirao jugosrpski HRT koji su formirali udjebaši galići radman i zato treba platiti.

DU
Deleted user
14:19 09.07.2021.

Treba sve korumpirane državne službenike poslati na digogodišnju robiju.

SI
siskic
13:47 09.07.2021.

Ne treba ovdije nikakav psiholog da bi analizirao ovog tipa. Na faci mu se vidi da je teški krimos. Pa šta drugo i može biti, pa on je pripadnik kradezea.