Radionice za roditelje

Kako se ponašati prema djeci s teškoćama u razvoju

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Kako se ponašati prema djeci s teškoćama u razvoju
16.05.2015.
u 16:22
Uz pomoć profesora i rehabilitatora, roditelji su mogli su doznati sve o mogućim poteškoćama koje u rastu i razvoju mogu imati djeca i mladi, kako ih na vrijeme prepoznati, koliko poteškoće mogu utjecati na normalan tijek školovanja te kako se ponašati prema takvoj djeci
Pogledaj originalni članak

U brodskoj OŠ Milana Amruša, koju pohađaju učenici s teškoćama u razvoju, završena je serija edukativnih radionica u sklopu europskog projekta integracije takvih učenika u redovne razredne odjele. Uz pomoć profesora i rehabilitatora, roditelji su mogli su doznati sve o mogućim poteškoćama koje u rastu i razvoju mogu imati djeca i mladi, kako ih na vrijeme prepoznati, koliko poteškoće mogu utjecati na normalan tijek školovanja te kako se ponašati prema takvoj djeci.

- Dijete koje nikada nije susrelo vršnjaka s teškoćama u razvoju sigurno ne zna kako ćemo se prema njemu ponašati. U tom je smislu veoma važna uloga roditelja koji će to pojasniti kroz pozitivne primjere – kaže Mirjana Jakovčev, revnateljica škole.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoom
23:45 16.05.2015.

Sa velikim poštovanjem!!!