predavanje

Kako pomoći psu koji teško podnosi kad ostane sam kod kuće

Foto: GettyImages
Kako pomoći psu koji teško podnosi kad ostane sam kod kuće
27.02.2019.
u 17:45
O problemima separacijske anksioznosti kod pasa, kako ih prepoznati i kako ih riješiti, govorit će dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja
Pogledaj originalni članak

Boje li se psi kad sami ostanu kod kuće i s kakvim se problemima zbog toga susreću njihovi vlasnici? Odgovore na ta pitanja na predavanju "Separacijska anksioznost kod pasa" dat će dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja.

– Sve češće se susrećem sa psima koji teško podnose ostati sami kod kuće. Na žalost, problem nije uvijek prepoznat pa se često pokušava riješiti na krivi način. Istovremeno, novija znanstvena istraživanja donose nam sve više znanja o psećoj emocionalnosti i osobnosti, o epigenetici, o važnosti socijalizacije i metodologiji treninga. To nam daje neke odgovore na pitanje zašto ovaj problem u ponašanju nastaje, kako ga se može spriječiti te kako pristupiti njegovom rješavanju – kaže dr. sc. Irena Petak u najavi predavanja na kojem ćete moći postavljati i konkretna pitanja, iz osobnog iskustva.

S obzirom na ograničen broj sudionika, svi zainteresirani moraju se prijaviti na dr.sc.irena.petak@gmail.com, a tek nakon potvrde platiti ulaznicu. Predavanje se održava u subotu, 2. ožujka, u 18.30 sati, Savska cesta 159. Ostale informacije o predavanju, ali i savjete dr. Petak, možete pronaći na argos.hr

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.