Kadrovske promjene

Josipa Rimac dobila posao u Ministarstvu uprave

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Josipa Rimac dobila posao u Ministarstvu uprave
14.09.2017.
u 13:43
Na mjesto državne tajnice imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade
Pogledaj originalni članak

Josipa Rimac, predsjednica kninskog HDZ-a i bivša gradonačelnica toga grada potvrdila je u četvrtak da ju je Vlada imenovala državnom tajnicom u Ministarstvu uprave i izrazila uvjerenje da kao državna tajnica može doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave.

 

"Vjerujem da će mi iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u lokalnoj samoupravi, kao i vrijeme provedeno na čelu HDZ-ova odbora za lokalnu i regionalnu samoupravu, biti od velike koristi da kao državna tajnica mogu doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave," izjavila je nova državna tajnica za Hinu.

Na tu dužnost imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade, s kojega službeno priopćenje još nije objavljeno. Po kuloarima se mjesecima najavljivalo da će Rimac dobiti posao u ministarstvu Lovra Kuščevića.

"Njezino imenovanje je očekivano jer Josipa Rimac je kvalitetan HDZ-ov kadar i sigurno će i u ovom poslu dati svoj veliki obol," kazao je predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

M3
Miške 3
13:58 14.09.2017.

A na kojem pravnom fakultetu i kada je diplomirala ? Bez toga ne bi mogla raditi u tom ministarstvu a kamoli biti državna tajica.

PH
Petarstijena-HR
13:50 14.09.2017.

Ovo je nemoralno imenovanje i pljuska u lice svim hrvatskim građanima! Sramite se.

BR
brbela
15:02 14.09.2017.

aj bar prestanite glumiti da je u Hrvatskoj važno obrazovanje, recite otvoreno da mlade obrazujemo da idu raditi u inozemstvo, a u Hrvatskoj se zapošljavaju stranački paraziti koji nemaju pojma o ničem.