Crni vikend

Jedan motociklist smrtno stradao, dvojica teško ozlijeđena

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Jedan motociklist smrtno stradao, dvojica teško ozlijeđena
06.10.2014.
u 15:13
U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3,10 sati na Jadranskoj magistrali pored Selca smrtno je stradao motociklist
Pogledaj originalni članak

U tri prometne nesreće na području Policijske uprave primorsko-goranske jedan je motociklist smrtno stradao, dok su druga dvojica teško ozlijeđena.

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3,10 sati na Jadranskoj magistrali pored Selca smrtno je stradao motociklist. Promet ovom dionicom normaliziran je u 5,00 sati. Jučer navečer, oko 23,10 sati teško je ozlijeđen 19-godišnjak koji je upravljao motociklom iz smjera Čavli u smjeru Dražica. Zajedno s motociklom pao je na kolnik, a potom udario u betonski ogradni zid.  

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 4. listopada u poslijepodnevnim satima teško je ozlijeđen 60-godišnji vozač mopeda s područja Čabra. Upravljao je neregistriranim mopedom krećući se nerazvrstanom prometnicom Selo-Sokoli na čabarskom području te udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Stradali 60-godišnjak nije koristio zaštitnu kacigu.

>> Motociklist poginuo u sudaru s biciklom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.