na mirogoju

J. Kosor: HDZ će iznenaditi svojim rezultatom na izborima

Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
mirogoj (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
mirogoj (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
mirogoj (1)
01.11.2011.
u 11:05
Koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor nije htjela mnogo govoriti pri polaganju vijenaca i paljenju svijeća na Mirogoju prilikom obilježavanja blagdana Svih svetih. Izjavila je tek, prenosi Dnevnik.hr,  da će HDZ iznenaditi svojim rezultatom na izborima.

Na pitanje i o reakcijama iz Srbije na Zakon o ništetnosti, odgovorila je da se u tom slučaju radi o zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa.

Komentirala je i svoju izjavu da će se HDZ truditi da Kukuriku koalicija ne osvoji previše mjesta u Saboru. Izjava je, kaže, izvučena iz konteksta, a "koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

EL
elfenomeno77
20:45 07.11.2011.

od kada je dšla na vlast pokazala je kako neće birati sredstva da izvuče zemlju na pravi put i u tome je trebamo svi podržati

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:23 08.11.2011.

Evo Podržavam je Nisam njen branitelj kao što ni ona nije General Brigade Ispisah se iz HDZa ,a svu dokumentaciju što može pomoći USKOKu sam priložio kako sam postao branitelj 2004g ( jadrankin )