Izgubila bitku

Preminula Petra Zrilić (14) iz Zadra koja je digla Hrvatsku na noge

Foto: Facebook
Preminula Petra Zrilić (14) iz Zadra koja je digla Hrvatsku na noge
24.11.2018.
u 11:55
Šira javnost prvi put je čula za Petru prošle godine kada su bile organizirane brojne humanitarne akcije kako bi joj se pomoglo u sakupljanju sredstava za liječenje u inozemstvu
Pogledaj originalni članak

Nakon duge i teške bolesti u petak ujutro preminula je 14-godišnja Petra Zrilić iz Zadra koja je bolovala od izuzetno teškog tumora, neuroblastoma nadbubrežne žlijezde, piše Zadarski.hr.

Šira javnost prvi put je čula za Petru prošle godine kada su bile organizirane brojne humanitarne akcije kako bi joj se pomoglo u sakupljanju sredstava za liječenje u inozemstvu.

 

 

Zahvaljujući prikupljenim sredstvima Petra je u Španjolskoj primila dva ciklusa od nekoliko imunoterapija. S teškom se bolešću borila od pete godine.

U sedam godina, kad je pokrenuta humanitarna akcija za liječenje u inozemstvu, već je prošla 40 kemoterapija, 60 zračenja i 3 puta zračenje cijelog tijela.

Nažalost, izgubila je bitku protiv okrutne bolesti. 

Pogledajte i video Voće koje bi trebali jesti dijabetičari

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

GR
grodar
13:07 24.11.2018.

pretužno

DH
dalibor.hren
14:07 24.11.2018.

Malena, počivaj u miru Božjem!

LA
LaurelBury
12:37 24.11.2018.

Budući da sam započeo s mojim online poslovanjem, zaradim 25 dolara svakih 15 minuta. Zvuči nevjerojatno, ali nećete mu oprostiti ako ga ne provjerite. Pročitajte više o ovom >> >> www.WebJob33.Com