kapelica

Ivan Glavica darovao kapelicu rodnom Cvetlinu

Foto: privatni arhiv
Ivan Glavica darovao kapelicu rodnom Cvetlinu
11.10.2011.
u 10:59
Misu koja će se održati u nedjelju u 11 sati predvodit će Ivan Koprek, povjerenik za obitelj u Biskupiji Varaždin.
Pogledaj originalni članak

Na velikom vjerskom slavlju u nedjelju bit će blagoslovljena novosagrađena kapela Svete obitelji u Cvetlinu. Gradnju i uređenje prekrasnog zdanja vlastitim je novcem financirao Ivan Glavica, rodom iz Cvetlina, koji inače živi i radi u Ljubljani. Euharistijsko slavlje počet će u 11 sati, a misu će predvoditi i kapelicu blagosloviti Josip Koprek, povjerenik za obitelj u Biskupiji Varaždin. Važan događaj iz lokalnog vjerskog života uživo će prenositi Hrvatski radio, Hrvatski katolički radio i Radio Mir iz Međugorja. Misa počinje u 11 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
jamanuša
13:33 11.10.2011.

.....hvala mu na velikom dijelu !, zasigurno ga ispunjava ovo njegovo djelo, osigura je mjesto u ovom zemaljskom životu kao i u raju.