Luđakinja

Istukla radnicu McDonald'sa jer nije dobila ono što je tražila

Foto: YouTube
ludaca
Foto: AFP
Finale rukometne Lige prvaka
Foto: YouTube
ludaca
11.08.2010.
u 12:23
25-godišnjakinja je izašla iz svog automobila i šakama počela tući djelatnicu po glavi. Borba dviju žena trajala je sve dok u pomoć nije priskočila još jedna djelatnica restorana.
Pogledaj originalni članak

Radno mjesto u restoranu brze prehrane moglo bi se također uvrstiti na popis opasnih zanimanja jer čini se da se neki ljudi kada su gladni ne razlikuju previše od gladnih medvjeda. Melodi Dushane iz Ohija uhićena je nakon što je napala djelatnicu McDonald'sa jer se nije mogla pomiriti s činjenicom da u tom trenutku ne može dobiti naručene McNuggetse s obzirom da nije došla u vrijeme kada se oni poslužuju.

Dvadesetpetogodišnjakinja je izašla iz svog automobila i šakama počela tući djelatnicu po glavi. Borba dviju žena trajala je sve dok u pomoć nije priskočila još jedna djelatnica restorana koja je uspjela zatvoriti prozor i svladati nasilnu mušteriju. Melodi je tada nastavila lupati po prozoru i udaljila se tek nakon što ga je razbila.

Gladna i bijesna Melodi svoj je obrok pojela u zatvoru, ali taj nije bio iz McDonald'sa. Određena joj je kazna od 60 dana iza rešetaka i tri godine uvjetno. McDonald's je zatražio i 1500 dolara odštete.

Iako se to dogodilo još na Novu godinu, policija je snimku objavila tek jučer.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DM
dr_max
13:13 11.08.2010.

Mozemo stvarno biti zadovoljni jer u nasim McD restoranima rade sposobni, pristojni i kulturni ljudi. Po svijetu susrecem takve nepismene i nesposobne kretene koji smiju raditi u McDu tako da is stvarno samo treba mlatiti, i to sustavno!

TA
Takaros
14:16 11.08.2010.

kakodane2, posluživanje određene hrane u određenom vremenu smanjuje troškove pripreme i energije. ti su troškovi mali po restoranu, ali kako se radi o velikom lancu, onda su ove uštede znatne. ako je izviješena obvijest u kome vremenu se nešto može naručiti tada je bilo kakva reakcija negodovanja neopravdana. a za ovako brutalan napad nema drugog pojašnjenja nego ozbiljan psihološki poremećaj, a za kaznu bi joj svih 60 dana davala Mcnuggetse za sve obroke: doručak, ručak i večeru. pa nek poludi do kraja.

KA
kakodane2
13:00 11.08.2010.

te fore u americkim MCDonaldsima sa doručkom/ručkom i večerom i neposluživanjem svega u svo vrijeme je totalna glupost....