utrka za osijek

Istraživanje u Osijeku: Vrkić u drugom krugu pobjeđuje Bubala

Foto: 'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'13.02.2011,Osijek - Upitno otvaranje 600 novih radnih mjesta u Avenue Mallu, objekt se ne moze otvoriti zbog nerijesenih gruntovnih i katasterskih papira, Kresimir Bubalo. Photo: Marko Mrkonjic/PIXS
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
ivica vrkic,portal
Foto: 'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'01.12.2011., Osijek - Predizborni skup HDSSB-a za parlamentarne izbore,odrzan je u sportskoj dvorani Zrinjevac. Kresimir Bubalo, Dinko Buric, Vladimir Sisljagic Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
11.04.2013.
u 10:14
Prema glasovima 'sigurnih i vjerojatnih birača' koji će izaći na izbore, Ivica Vrkić u drugom krugu dobiva 45,4 posto, a Krešimir Bubalo 43,7 posto glasova ispitanika, pokazuje istraživanje koje je provela agencija Ipsos
Pogledaj originalni članak

Žestoka bitka za gradonačelnika vodi se u Osijeku, a fotelja dosadašnjeg osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala (HDSSB) više nije tako sigurna, ako je suditi prema provedenim istraživanjima.

Naime, neovisni zajednički kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a Ivica Vrkić za čelnika Osijeka objavio je rezultate istraživanja koje je provela agencija Ipsos u Osijeku na 1002 ispitanika i prema kojem, u drugom krugu izbora, pobjeđuje dosadašnjeg gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala.

Prema glasovima 'sigurnih i vjerojatnih birača' koji će izaći na izbore, Ivica Vrkić u drugom krugu dobiva 45,4 posto, a Krešimir Bubalo 43,7 posto glasova ispitanika.

Kada se uzmu u obzir potencijalni glasovi birača koji 'sigurno izlaze na izbore' Vrkić ostvaruje još uvjerljiviju pobjedu jer tada osvaja 47,3 posto glasova, a Bubalo 41,2 posto.

U prvom krugu izbora najviše glasova dobio bi ipak Bubalo koja ima povjerenje 29,4 posto ispitanika, dok bi Vrkić dobio 24,3 posto glasova. Deset posto glasova osvojio bi kandidat Hrvatskih laburista Jaroslav Pecnik, 8,2 posto nezavisni kandidat Anto Đapić, 8,1 posto kandidat HDZ-a Dražen Vidović, 3,9 posto kandidat HSP-a dr. Ante Starčević te 0,5 posto kandidatkinja HSS-a i BUZ-a Zlata Halusek.

>> Kramarić (HDZ): Je li Bubalo gradonačelnik Osijeka ili Mostara?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.