ROBINJA ISIL-A

Stravična ispovijest: 'Silovali su me dok se nisam onesvijestila'

Foto: Youtube/Screenshot
Stravična ispovijest: 'Silovali su me dok se nisam onesvijestila'
20.11.2017.
u 14:04
Nadia je čak imala i identifikacijsku fotografiju kako bi joj se moglo ući u trag ako pobjegne
Pogledaj originalni članak

Nadia Murad podijelila je svoja strašna iskustva o zatočeništvu u Islamskoj državi u knjizi ''Zadnja djevojka: Moja priča o zatočeništvu i borbi protiv Islamske države''.

U dobi od 21 godine, 2014. godine bila je jedna od 7000 žena i djevojčica pripadnica Jezida (kurdska etnoreligijska skupina iz Irana), koje su oteli sunitski muslimani jer su ih smatrali štovateljima vraga, piše Daily Mail.

Jezidske muškarce i starije žene, među kojima su bila šestorica Muradine braće i njezina majka – ubili su. Djevojke su odveli kako bi ih seksualno iskorištavali.

Njezin "vlasnik" bio je visoko rangiran sudac ISIL-a Hajji Salma, koji joj je poručio da je ona njegova četvrta seksualna robinja, a prethodne tri su muslimanke.

 

Nadia je čak imala i identifikacijsku fotografiju kako bi joj se moglo ući u trag ako pobjegne.

– Jezidi su nevjernici, zato ovo radimo. To je za tvoje dobro – rekao joj je Salma. Za Nadiju se činilo da postoji samo silovanje. U jednom trenutku pokušala je pobjeći – obukla je burku i uspjela izaći kroz prozor. No, čuvar ju je uhvatio, a njezin vlasnik Hajji Salma izbičevao ju je te dao svojim stražarima. Čak šestorica muškaraca silovala su je dok se nije onesvijestila. 

Prije nego što je prodana u Siriju, uspjela je preskočiti zid u vrtu svojeg "'vlasnika" u Mosulu. Lutala je ulicama, zamotana u burku te naposljetku pokucala nekome na vrata. Bio je to vrlo rizičan potez, no naposljetku uspješan.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

RO
robertbruckner
18:07 20.11.2017.

Pas mater kak se ta i takva vjera moze sirit, kak? Vidimo i znamo da niti jedan musliman nije presao na katolicku ili pravoslavnu vjeru vec su ove idiotkinje iz tih vjera presle na muslimansku i to sve koje su se ozenile za muslimane, sve je otjerat od kud su dosli.

KA
Kameni
16:37 20.11.2017.

Kome ona pise knjigu? Citaocima NATO drzava? Mogu je koristiti jedino kao inspiraciju za uvecanje seksualnih fantazija i daljnju promidzbu NATO demokracije.

RO
robertbruckner
18:08 20.11.2017.

initimus500 ti idiot, kaj to ima veze kak je bilo onda mi zivimo sad ne 1400 godina kak vi u vasoj vvukojebini