'Želimo vam lijep dan'

ISIL-ovi fanatici naslađuju se požarom katedrale: To vam je odmazda i kazna

Foto: Reuters/PIXSELL
Notre Dame
Foto: Reuters
Notre Dame
Foto: Reuters
Notre Dame
Foto: Reuters
Notre Dame
Foto: Reuters
Notre Dame
16.04.2019.
u 11:42
Njezina gradnja započela je 1163., a završila 1345. Vrijeme je da se oprostite od svog politeizma, poručila je Al-Muntasir grupa, podružnica Islamske države
Pogledaj originalni članak

Fanatici Islamske države naslađuju se požarom u kojem je izgorjela pariška katedrala Notre Dame.

Smatraju kako je požar 'odmazda i kazna', a u objavi na internetu uz fotografiju katedrale u plamenu napisali su 'želimo vam lijep dan'.

Taj je plakat u javnost pustila podružnica ISIL-a Al-Muntasir grupa, piše Daily Mail.

– Njezina gradnja započela je 1163., a završila 1345. Vrijeme je da se oprostite od svog politeizma – stoji u natpisu na fotografiji.

Medijska organizacija Al-Muntasir grupe širila je propagandu u kojoj se raduju terorističkim napadima u Francuskoj proteklih godina.

VIDEO Prestrašne scene požara na katedrali Notre Dame

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

KA
Karma
12:08 16.04.2019.

Isilovi partizani po starom još od vremena slijetanja muhe na med.

CH
chemica
11:59 16.04.2019.

Pravom vjerniku je dovoljno dobra i misa na ledini. Stoga, bolesnici, ako ste slučajno potpalili katedralu, utjerali ste i nas bar nekoliko u crkvu, mada nismo u njoj bili desetljećima. To vam se, balije naše zatucane, zove inatom. Kao i oni pacijenti šta su u Štutgartu napravili kaos u trgovini zbog svinjetine na policama. Odmah mi se pojavila na meniju, i to češće nego prije.

Avatar Sokol
Sokol
12:19 16.04.2019.

Poznavajući kako svijet funkcionira, kako siješ tako ćeš i žeti