ŽELJEZNIČKA NESREĆA

Imali su sreće: Vlak naletio na automobil i odbacio ga u jarak, ozlijeđen putnik

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Imali su sreće: Vlak naletio na automobil i odbacio ga u jarak, ozlijeđen putnik
31.12.2021.
u 11:34
Vozač (62) automobila nije se zaustavio ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći jučer oko 10.35 sati između Jalkovca i Gojanca u Varaždinskoj županiji, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, ozlijeđen je 44-godišnjak.

Vozač (62) automobila nije se zaustavio ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, pa je na bočni dio automobila naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin – Ivanec.

Automobil je od siline udara odbačen u cestovni jarak i prevrnuo se na krov. Ozlijeđen je 44-godišnji putnik u automobilu, a o težini ozljedna PU varaždinska danas nije izvijestila.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Nlnja
Nlnja
11:47 31.12.2021.

Pretpostavljam da je po djelatnicima MUP-a jedini i isključivi krivac vozač, nikako katastrofalno stanje željezničkih prijelaza i infrastrukture diljem RH. Vozača je lako kazniti, političare zbog čijeg lopovluka i korupcije ljudi ginu na hrvatskim cestama baš i nije ...