NEOBIČAN DOGAĐAJ

I policiju začudila zagonetna snimka koja je preplavila internet

Foto: NSW Police force
I policiju začudila zagonetna snimka koja je preplavila internet
17.04.2018.
u 13:02
Neobičan događaj dogodio se poslije 5.30 sati 12. travnja. Video je objavljen na svim društvenim platformama u petak 13. travnja
Pogledaj originalni članak

Nakon što su pregledali snimljeni isječak koji pokazuje da se garažna vrata otvaraju sama, a metla leti, policajci iz New South Walesa rekli su kako ih je sve redom prošla "jeza", prenosi Mirror.

Iako to ne zvuči previše zastrašujuće, isječak zatim pokazuje metlu koja leti prema vratima i stoji nekoliko trenutaka prije nego što padne na tlo. Neobičan događaj dogodio se poslije 5.30 sati 12. travnja. Video je objavljen na svim društvenim platformama u petak 13. travnja

"Neposredno prije zore, na praznom i tihom parkiralištu, garaža koja se nije koristila danima, iznenada se počela sama otvarati. Nakon što su se vrata otvorila, metla je izletjela kao da je u nju puhao vjetar. Naš tehničar upravo istražuje garažu, ova "leteća metla" zvuči kao posao za Ghostbusterse" , kažu iz policije New South Walesa. 

Je li riječ o policijskoj šali u povodu petka trinaestoga ili se ovaj neobični događaj stvarno dogodio, procijenite sami.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
13:25 17.04.2018.

To je duh druga Tite na metli izletio iz garaze!

AN
angeomihael
18:10 17.04.2018.

Metla,prijevozno sredstvo lijevih stranaka,oduvijek.

MA
Matovilac3
18:36 17.04.2018.

Možda koji naučnik evoluirao u vješticu.Još nevidljiv.Garant evolucionist.