Nisu imali milosti

Htjeli provaliti u kuću pa brutalno pretukli vatrogasnog psa za potragu

Foto: DVD Karlovac/Facebook
Htjeli provaliti u kuću pa brutalno pretukli vatrogasnog psa za potragu
28.07.2019.
u 23:15
Njih je u dvorištu dočekao njemački ovčar Rex, a oni su ga pretukli metalnom palicom
Pogledaj originalni članak

Pas DVD-a Karlovac brutalno je pretučen tijekom vikenda kada su provalnici pokušali provaliti u kuću njegovog vlasnika, vatrogasca koji je bio na poslu.

Njih je u dvorištu dočekao njemački ovčar Rex, a oni su ga pretukli metalnom palicom.

Ozlijeđenog psa pronašla je supruga vatrogasca te ga je odmah pozvala, pišu 24 sata.

DVD Karlovac na Facebooku je objavio fotografije psa kako leži na veterinarskom stolu zatvorenih očiju te prima infuziju.

– Ovo je potražni pas Rex K9 tima DVD-a Karlovca. Išli su provaliti u kuću njegovog vodiča te ga ozlijedili pajserom. Sad ćemo vidjeti kako će teći oporavak. Dok se ne pronađu počinitelji ne možemo pisati tko je kriv, za sad provalnici – napisali su karlovački vatrogasci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KA
Kakroun
23:52 28.07.2019.

Pas nije bio opasan jer je dresiran da bude tragac a ne cuvar. Pas je bio u zajedničkom dvorištu koje obitelj dijeli sa više drugih obitelji i to je još jedan pokazivac da pas nije uopće dočekao provalnike već naprotiv i najvjerovatnije došao do njih da ih pozdravi. A ovi se preplasili i udarili psa a potom onako bespomoćnog ga nastavili udarati. Nadam se samo da će se pas oporaviti a provalnicima želim da sljedeći put sretnu psa čuvara pa da vidimo da li će uspjeti da upotrijebe ruku poslije tog susreta

TR
Trnjanec
06:52 29.07.2019.

Pošaljite provalnike k meni. Rado ću riješiti problem.

DU
Deleted user
06:36 29.07.2019.

skupljači sekundarnih sirovina?...