Neuspjeli pokušaj

Htio je biti romantičan, no krevet mu sada izgleda kao mjesto zločina

Foto: Getty Images
spavaća soba
Foto: Getty Images
spavaća soba
22.01.2020.
u 10:30
Muškarac je kupio bijelu posteljinu s crvenim ružama no ona na prvi pogled ne izgleda uopće tako
Pogledaj originalni članak

Hit na internetu postala je posteljina kojom je jedan muškarac svoju spavaću sobu htio podići na novu razinu.

No, umjesto toga, njegova soba na prvi pogled izgleda kao mjesto stravičnog zločina.

– Čudan trenutak kada shvatiš da je tvoja nova 'bijela s pupoljcima ruža' posteljina spavaću sobu pretvorila u posebno jezivo mjesto zločina – napisao je na Twitteru muškarac po imenu John Donoghue te izazvao brojne reakcije svojih pratitelja, a i mnogih drugih.

'Nova posteljina, da, da. Priznaj, gdje si je zakopao?', 'Savršena za gostinjsku sobu kada ne želiš da ljudi zapravo ostanu kod tebe', 'Izgleda kao scena iz CSI', samo su neki od urnebesnih komentara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.