PREBJEG

HSU-ovac Varda prelazi u Bandićev klub?

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Milan Bandić
28.09.2016.
u 22:10
– Izvor vam nije pouzdan – kazao nam je, ali nije želio ni potvrditi ni dematirati tu informaciju
Pogledaj originalni članak

Član Predsjedništva HSU-a Kažimir Varda, koji je uz predsjednika stranke Silvana Hrelju jedini osvojio mandat na izborima, prema našim izvorima, prelazi u saborski Klub zastupnika Milana Bandića. Bandićeva lista, podsjetimo, na izborima je osvojila dva mandata (jedan iz redova Reformista, jedan nezavisni), a Bandić je medijima najavio da će njegov klub imati pet zastupnika.

Još nije potpuno jasno tko bi bila ta tri dodatna zastupnika, ali se špekulira da će dva biti manjinska – Vladimir Bilek i Ermina Lekaj-Prljaskaj – koji su i u proteklom sazivu bili dio njegova kluba, a trenutačno tvrde da još nisu odlučili što će u novom sazivu.

Da Varda prelazi u Bandićev klub dobili smo neslužbenu potvrdu iz izvora bliskih HSU-u, a sam Varda nam je na pitanje je li ta informacija točna odgovorio protupitanjem – tko vam je to rekao?

– Izvor vam nije pouzdan – kazao nam je, ali nije želio ni potvrditi ni dematirati tu informaciju. Varda je inače bio član HDZ-a i Hrvatskog bloka.  

>> SDP-ov zastupnik podnosi kaznenu prijavu protiv Bandića zbog gradnje crkve na Savici

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

CA
carlo20
22:21 28.09.2016.

HSU je u Zagrebu u koaliciji s Bandićem, HSU se bez veze vezao za sdp i totalno su izgubili identitet. SDP im uzeo 90% birača što pokazuju i anketarska istraživanja. 70% birača sdp-a je starije od 60 godina.

RP
rpzagreb
22:17 28.09.2016.

Možda će dobiti i svoju fontanu.

DU
Deleted user
22:19 28.09.2016.

Sve ce te neutazive apetite opskurnih uhljeba u konacnici podmiriti gradjani Zagreba... totalna steta, balkanska posla