mijenja ploču

Hebrang: Ništa ne znam o blindiranom BMW-u

Foto: Petar Glebov/24sata
Hebrang: Ništa ne znam o blindiranom BMW-u
26.11.2010.
u 15:01
Dodao je kako je u stranci čuo da je razlika za gubitak vrijednosti automobila plaćena iz stranačke blagajne, no druge detalje ne zna. Prije je tvrdio da troškova nije bilo zbog akcije staro za novo
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Kluba HDZ-a Andrija Hebrang poručio je kako on ništa ne zna o blindiranom BMW-u kupljenom za bivšeg premijera Ivu Sanadera. Ne zna niti kojim je novcem taj automobil plaćen niti o kojem se iznosu uopće radi. Sporni automobil nikada, kaže, nije ni vidio.

- Novi auto potpuno sliči starom, a ja sam iz novina doznao da se radi o novom. Nisam ni znao da je novi kupljen - poručio je Hebrang. Dodao je kako je u stranci čuo da je razlika za gubitak vrijednosti automobila plaćena iz stranačke blagajne, no druge detalje ne zna.

Ovom izjavom Hebrang je zapravo "promijenio ploču" jer je nakon kupnje automobila govorio kako nije bilo troškova jer se radilo o akciji staro za novo. Je li tada bio u zabludi?

- Oni koji su to radili drže u zabludi ne samo mene, nego i Hrvatsku. Nadam se da će zabluda brzo isplivati na površinu. Ti koji su to radili, nisu u mojoj stranci-  poručio je Hebrang očito aludirajući na bivšeg šefa.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 119

FI
fiberglas
16:58 26.11.2010.

Andro...majstore jel´ sada lažeš kao pseto ili samo govoriš neistinu?

FI
fila
19:02 26.11.2010.

daj čovječe odlući se već jednom......... ili si senilan pa neznaš kaj si jučer reko....halo

MB
mr_brown
15:52 26.11.2010.

u cara trojana kozje uši