PODSJETNIK NA 2016. GODINU

HDZ odgovorio Milanoviću na prozivke: Evo što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Andrej Plenković sudjelovao je na svečanosti otvorenja Inkubatora
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Našice: Andrej Plenković susreo se s gradonačelnikom Miletićem i županom Anušićem
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Andrej Plenković sastao se s predstavnicima sindikalnih središnjica
Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Andrej Plenković održao u Banskim dvorima konferenciju za medeije
17.10.2020.
u 08:40
Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge.
Pogledaj originalni članak

HDZ je odgovorio u petak navečer na svojoj Facebook stranici predsjedniku Zoranu Milanoviću na prozivke da su iz HDZ-a njegovu vlast nazivali nenarodnom citatom iz intervjua predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića iz 2016. u kojemu je izjavio kako SDP za njega nije nenarodna vlast.

"Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine", piše u objavi HDZ-a i citiraju Plenkovićeve riječi:

"Što se tiče suradnje s Milanovićem rekao je: Za mene SDP nije nenarodna vlada, oni su hrvatska politička opcija koja zagovara svoje stavove i ja ću se sučeliti programima i argumentima. U ovom trenutku smatram da velika koalicija nije na dnevnom redu, a ono što je na dnevnom redu je borba za potporu birača, a ja sam uvjeren da ćemo mi dobiti većinsku potporu".

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge.

"Naveo je i kako je u svom govoru iz 2012. reagirao na "jednu u nizu huškačkih izjava Tomislava Karamarka, jednoga u nizu Jandrokovićevih gospodara i Plenkovićevog dobrotvora koji ga je već 2013. instalirao u Europski parlament", a nakon što se danima njegova vlast nazivala nenarodnom.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar southman
southman
09:02 17.10.2020.

Milanovic dok ne pročita ili mu netko sapne ne zna što je jučer govorio.

SN
Samo naprijed
10:23 17.10.2020.

Milanović je licemjer koji okreće Jaknu jako vjetar puše.

SN
Samo naprijed
10:34 17.10.2020.

Što reći o onima sličnim Marasu, Beljaku, Krišto...)koji pišu da nema demokracije a u istom komentaru vrijeđaju Plenkovića i vladu.