HAMED NA FACEBOOKU

'Što reći kad ti Zagrebparking u 19.20 naplati kaznu za cijeli idući dan u stostruko većem iznosu'

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
'Što reći kad ti Zagrebparking u 19.20 naplati kaznu za cijeli idući dan u stostruko većem iznosu'
05.11.2014.
u 14:07
Jednom davno dok sam bio mali deda mi je rekao: "Ako znaš da si u pravu i da govoriš istinu, za istinu vrijedi i poginuti. Prvi put kad sagneš glavu najebo si."
Pogledaj originalni članak

"Što reći kad ti Zagrebparking u 19.20 naplati kaznu za cijeli idući dan u stostruko većem iznosu nego što je cijena jednog parkirnog sata, a naplata se vrši do 20 sati?" upitao se Hamed Bangoura na svome Facebook-profilu revoltiran dobivenom kaznom za parkiranje. U podužoj poruci Bangoura piše kako se od Jugoslavije ništa nije promijenilo, da i dalje postoji strah kao nekad od "milicije, sudstva, porezne i svih ostalih državnih službi i službenika" umjesto da "glasno i jasno kažemo država to smo mi. Ne smijemo se bojati policajca na cesti, poreznika u nadzoru, suca u sudnici, posebno ako smo ispravni i govorimo istinu", piše Bangora.

"Dobro je imati strah, ali ne i strah od istine.  

Zato i dalje, od straha od bolje budućnosti ne mijenjamo baš ništa. Naslovnice 'vrište' o tome kako smo najgora zemlja za investiranje, zemlja bez perspektive i budućnosti, zemlja koja do 2017. neće ni primirisati pozitivne pomake i svi se 'našutavaju' našom zemljom. Normalno je da sad slušamo kako je politika štednje EU jedna promašena politika, a do prije dvije godine se klelo u nju.

Ne dao Bog da pomislimo da zaista možemo živjeti u boljem i pravednijem društvu u kojem policija, sudstvo, poreznjaci i svi ostali državni dužnosnici služe narodu, a isto tako i oni koji žive od tog naroda bez obzira tko im je vlasnik i koju nam vrstu robe ili usluga prodaje.

Jednom davno, dok sam bio mali, deda mi je rekao: 'Ako znaš da si u pravu i da govoriš istinu, za istinu vrijedi i poginuti. Prvi put kad sagneš glavu najebo si.'

Jednom sam sagnuo glavu i deda bi u pravu, zato si sad kažem: 'Nikad više!'"

>> Hamed Bangoura priveden zbog verbalnog sukoba u Opatiji

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DU
Deleted user
14:37 05.11.2014.

Ako si u pravu, za istin u treba ,,,,,Točno. Jeste li parkirali na nedopuštenom mjestu ili na nedopušten način - protivno propisima? Ako jeste, kazna je posve u redu. Ako niste; naravno da se trebate žaliti i da morate ishoditi pravo i pravdu bez straha i posljedica.

TV
tvrdapixa
14:42 05.11.2014.

A ja pročitao na nekom forumu da kad u samoposluživanju napuniš košaricu ne moraš to i platiti! Čuj, mi smo debili jer plaćamo parking, a on ne plati "samo" 40 min?!

Avatar Marko232
Marko232
14:13 05.11.2014.

Samo mala isparvka. Za istinu se treba borit. A jedino za svoju djecu poginut.