Novi incident

Hamdija završio u ćeliji jer je prijetio 39-godišnjakinji i oštetio joj auto

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Hamdija završio u ćeliji jer je prijetio 39-godišnjakinji i oštetio joj auto
23.10.2014.
u 21:42
Žrtva je policiji rekla da joj Hamdija Seferović prijeti dulje vrijeme, a prijavila ga je nakon subotnjeg sukoba u kojoj joj je oštetio auto
Pogledaj originalni članak

Hamdija Seferović (35), javnosti poznat kao pobjednik druge sezone reality showa Big Brother, završio je iza rešetaka istražnog zatvora jer ga je 39-godišnjakinja prijavila policiji zbog prijetnji.

Kako oštećena tvrdi, Seferović joj je prijetio duže vrijeme, ali situacija je eskalirala u subotu u večernjim satima kada je nakon verbalnog sukoba u zagrebačkoj Dubravi 39-godišnja zvijezda realityja u naletu ljutnje oštetio parkirani peugeot.

Na automobilu nije nastala veća šteta, tek manje udubljenje, ali uznemirena gospođa upomoć je pozvala policiju koja je Hamdiju Seferovića privela i ispitala, a nekoliko dana poslije isto je učinio i sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor da ne bi utjecao na svjedoke dok traje istraga. U kakvoj je Seferović vezi sa žrtvom prijetnji, kojoj je te subote pokucao na vrata, zasad je nepoznato. 

Pobjedniku Big Brothera ovo nije prvi izgred. U kolovozu 2010. u Umagu je pretukao Nevena Ercega. Na parkiralište noćnog kluba došao je, kako kaže, da bi smirio situaciju jer su se potukli Hamdijini prijatelji i nekoliko mladića koji su njegove prijatelje zamolili da s poklopca motora njihova auta udalje mladu Romkinju. Seferović se tada pravdao da je želio izbjeći incident, ali da ga je jedan od "protivnika" svom snagom udario u leđa, a on se okrenuo i pljusnuo ga, što je preraslo u masovnu tučnjavu.

Osim sumnji da je počinitelj kaznenog djela, Seferović je bio i žrtva 2009. kada su mu lopovi ispremetali kuću u Dubravi te ukrali novac i zlato u vrijednosti od 100.000 kuna. 

>> Hamdija Seferović pomogao prijateljima da istuku mladića

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar nula
nula
21:57 23.10.2014.

Koja sirovina ...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:30 23.10.2014.

Nebi se nimalo začudio da i ovaj pripadnik nije na socijalnoj ispomoći, jadan je ovaj naš narod šta i koga trpi....

JT
Jedan_tamo
01:14 24.10.2014.

Pa ljudi moji, sta je ovo?! Neke Hamdije, pa dzamije u Osijeku npr.?! Sta je ovo!?? Probudite se! Nikad nisam bio protiv, tolerancija, filantrop vamo tamo, al tek tada kada odobre gradnje crkava, ma nemora to biti u Saudiskoj Arabiji ili sta ti ja znam, barem u Turskoj ili BiH, onda, onda tek mi ovako nesto mozemo poceti tolerirati, ne prije! Probudite se! Probudite se!!!