Drugi napad

Hakeri pokušali provaliti u korisničke račune PlayStationa

Foto: 'THOMAS PETER'
Hakeri pokušali provaliti u korisničke račune PlayStationa
12.10.2011.
u 08:52
Sony je u Tokiju privremeno zatvorio oko 93.000 korisničkih računa. Podaci o kreditnim karticama nisu ugroženi, kazali su.
Pogledaj originalni članak

Sony je izjavio da se dogodio masovni pokušaj provaljivanja u korisničke račune te ostale njihove online zabavne servise, prenosi Yahoo!. Ovo je drugi pokušaj provaljivanja u račune PlayStationovih korisnika ove godine

Sony je u Tokiju privremeno zatvorio oko 93.000 korisničkih računa i poslao obavijest svim ugroženim korisnicima putem emaila uz opciju za promjenu lozinke svojih računa. Iz Sonyja su poručili da su brojevi kreditnih kartica, koji su dosad bili povezani s ugroženim računima, bez rizika od krađe.

Sličan napad dogodio se u travnju kada je ugroženo 100 milijuna online igraćih i zabavnih korisničkih računa zbog čega je PlayStation Network bio prisiljen zaustaviti svoj rad na mjesec dana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.